Şanlıurfa'da, bir aile sağlığı merkezinde yaşanan hırsızlık olayına ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay merkez Eyyübiye ilçesinde bulunan Eyyübiye 14 Nolu Akabe Aile Sağlığı Merkezine yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sağlık merkezine gelen çalışanlar, etrafın dağınık olduğunu ve içerideki ekipmanların çalındığını fark etmesi üzerine durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda kimliği belirlenen 2 şüpheli yakalandı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan E.Ç. (30) tutuklandı, İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aile Sağlığı merkezinde yaşanan hırsızlık olayında çok sayıda bilgiyasar, cep telefonu, güvenlik kamera kayıt cihazı gibi maddi değeri olan cihazların çalındığı tespit edildi. Çalınan bu demirbaşlardan bazılarının ele geçirildiği kaydedildi.

30 bin kişiye 9 hekim ve 20 personel ile hizmet veren sağlık ocağında yaşanan hırsızlık olayında demirbaşların çalınması nedeniyle hizmet verilemediği öğrenildi.

Urfa'da tonlarda bozuk peynir ele geçirildi Urfa'da tonlarda bozuk peynir ele geçirildi