Şanlıurfa'da, ünlü doktor Prof. Dr. Canan Karatay'ı da dolandırdığı tespit edilen şahsın da aralarında bulunduğu dolandırıcılar yakalandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, araması bulunan şahıslara yönelik dün bir çalışma başlattı.  54 ekipten oluşan 162 personel 61 şahsın adresine şafak operasyonu düzenlendi.

Silahlı Yağma, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma, Hırsızlık, Kasten Yaralama, Nitelikli Dolandırıcılık vb. suçlardan haklarında yakalama emri bulunan 47 kişi yapılan operasyonlarla yakalandı.

Urfalı genç Antalya'da çilek satarken öldürüldü Urfalı genç Antalya'da çilek satarken öldürüldü

Kesinleşmiş cezaları bulunan 19 şahıs, emniyette yapılan işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi, diğer şahısların ise işlemleri devam ettiği kaydedildi.

2013 YILINDA KARATAY'I DOLANDIRMIŞ!

Başlatılan çalışma ve şafak operasyonuyla yapılan baskın sonucunda yakalanan şahıslardan M.K isimli şahsın, 2013 yılında Prof. Dr. Canan Karatay'ı dolandırdığı ve yakalandıktan bu olayın aydınlığa kavuştuğu öğrenildi. Şahıs, Silahla Yağma ve Dolandırıcılık suçundan 19 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 225 000 TL para cezası bulunduğu tespit edildi. 

URFASTAR