Title of a News Article

Silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü

Silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü
banner206

Şanlıurfa'da, İl Jandarma Komutanlığı ile Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince geçtiğimiz ağustos ayında meydana gelen kasten adam öldürme suçundan yakalama kararı bulunan 14 şüpheliden 11'i yapılan operasyonla yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, 27 ağustosta aracında silahlı saldırıya uğrayarak öldürülen Hasan Atmaca olayına ilişkin olarak İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde Viranşehir İlçe Jandarma ekiplerinin de katılımıyla ilçede geniş çaplı operasyon yapıldı.

Kasten adam öldürme olayına ilişkin olarak yakalama kararı verilen 14 şüpheli için Viranşehir ilçesinde belirlenen 16 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

Yapılan baskın neticesinde 14 şüpheliden 11'i yakalanarak gözaltına alındı. Belirlenen adreslerde yapılan aramalarda ise 5 ruhsatsız tabanca, 1 çelik yelek ve 208 adet mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 11 şüpheliden 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Siverek Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. Diğer 7 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2023, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195