Title of a News Article

Sonrası korkunç! ev sahibini öldürüp...

Sonrası korkunç! ev sahibini öldürüp...
banner206

Annesiyle ilişki yaşayan ev sahibini öldürüp intihar etti

Afyonkarahisar'da yaşayan Taner C., annesiyle gönül ilişkisi yaşadığını öğrendiği ev sahibini silahla öldürdükten sonra intihar etti.

Afyonkarahisar'da bir kişi, annesinin gönül ilişkisi yaşadığı ve bu nedenle tartıştığı ev sahibini silahla öldürdükten sonra intihar etti.

ÖNCE EV SAHİBİNİ SONRA KENDİNİ ÖLDÜRDÜ

Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesinde Taner C. ile ev sahibi Yüksel K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Taner C., ev sahibi Yüksel K.'ya silahla ateş açtı. Ardından kendi evine giden genç, aynı silahla kafasına ateş ederek intihar etti.

EV SAHİBİYLE ANNESİYLE GÖNÜL İLİŞKİSİ YAŞADIĞINI ÖĞRENMİŞ

Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipleri yaptıkları incelemede ev sahibi ve kiracının öldüğünü belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından şansların cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Evde bulunan Taner C.'nin annesi S.C'nin (55) ilk ifadesinde ev sahibi Yüksel K. ile gönül ilişkisi yaşadıklarını söylediği, durumu öğrenen oğlunun şahsı silahla başından vurup intihar ettiğini öne sürdüğü öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195