Title of a News Article

Urfa'da, Jasat ekipleri tarlada yakaladı

Urfa'da, Jasat ekipleri tarlada yakaladı
banner206

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) 2008 yılında, Adıyaman ili Kahta İlçesinde Hasköy ve Eskitaş köylerindeki iki aile arasında meydana gelen ve (3) kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavga olayı faillerinden olduğu belirlenen ve olaydan sonra kaçarak izini kaybettiren R.A.(40) yı yakalamak için bir çalışma başlattı.

14 yıldan beri kaçmakta olan ve Adıyaman Ağır Ceza Mahkemesince aranan firari şahıs hakkında JASAT tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda, firari şahsın son olarak Şanlıurfa ili Hilvan İlçesinde farklı bir kimlikle yaşadığı, çiftçilik ve ticaretle uğraştığı belirlendi. Uzun bir takipten sonra JASAT Ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonla firari R.A. yı biber tarlasında çalışırken kıskıvrak yakaladı. Şaşkınlık içinde kalan firari şahıs, kendisini N.A. olarak tanıttıysa da JASAT Ekiplerini kandıramadı ve yapılan parmak izi ve kimlik araştırması sonunda kendisinin R. A. olduğunu itiraf etmek zorunda kaldı. R.A. nın yakalandığını duyan maktul yakınları “Devlete ve Jandarmaya olan güvenlerinin daha da perçinlendiğini” beyan ederek Şanlıurfa İl Jandarma Ekiplerine teşekkür ettiler.

Ondört yıldan beri kaçmayı başaran şüpheli şahıs Hilvan Cumhuriyet Savcılığının talimatlarıyla Jandarma tarafından gözaltına alınarak adli işlemlere başlanıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2022, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142