Title of a News Article

Urfa'da uyuşturucu tüccarlarına göz açtırılmıyor! 2 kişi tutuklandı

Urfa'da uyuşturucu tüccarlarına göz açtırılmıyor! 2 kişi tutuklandı
banner206

Şanlıurfa'da, il Jandarma Komutanlığı'na bağlı İstihbarat, KOM ve JASAT ekipleri uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirdikleri operasyon sonucu çeşitli miktarda madde el geçirdi.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı İstihbarat Şube Kaçakçılık Organize Müdürlüğü ve JASAT ekiplerince 11 Ekim tarihinde uyuşturucu madde imal eden ve ticaretini yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Teknik takip sonucu tespit edilen ikametlere yapılan operasyonda 203 gram esrar maddesi, 652 gram metamfetamin ele geçirildi. 

Suç üstü gözaltına alınan O.D ve H.L isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

JANDARMADAN GÜVEN MESAJI...

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı. Uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyon sonrası İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan kısa açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak, suç  ve suçluya yönelik olarak gereken bütün önlemler en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2022, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195