Title of a News Article

Urfa İl Emniyet Müdürlüğü 2 konu hakkında seminer verdi

Urfa İl Emniyet Müdürlüğü 2 konu hakkında seminer verdi
banner206

Uyuşturucu madde kullanmanın zararları ve kadına şiddetin önlenmesine yönelik Şanlıurfa'da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bir dizi etkinlikler gerçekleşti. Uyuşturucu ticareti yapanların düşmanı olan narkotik köpeklerde vatandaşların ilgi odağı oldu.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, ' En İyi Narkotik Polisi Anne' ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından ise 'Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi' adına Haliliye ilçesinde bulunan Saadet Özdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde seminer düzenlendi.  

Düzenlenen seminerde uyuşturucu madde kullanımının zararları ve kadına şiddetin önlenmesi anlatıldı. Verimli geçtiği gözlemlenen seminere kadınlı erkekli vatandaşların yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'ın eşleri Selda Ulucan da katılım sağlayarak projeye destek verdi.

Seminerde anlatılan önemli konular arasında yer alan uyuşturucu ile mücadele kapsamında kullanılan 'UYUMA' ve Kadına şiddetin önlenmesi adına yapılan 'KADES' uygulamasının zor durumlarda kalındığında kullanılması gerektiğine vurgu yapıldı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bulunan bir AVM'de Narkotik Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü stand açarak vatandaşları bilgilendirmek için broşürler dağıttılar. Müdür eşi Selda Ulucan yine burada standı ziyaret ederek yapılan çalışmaları yakından görme fırsatı buldu.

LOZEN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ!

Narkotik Suçlarla Mücadelede kapsamında hassas burunlarıyla adeta iğne deliğindeki uyuşturucu maddelerinin bile ele geçirilmesinde büyük katkıları bulunan köpekler vatandaşlar tarafından takdir topluyor. O köpeklerden birisi olan Lozan isimli Narkotik köpeği AVM'de yediden yetmişe herkesin ilgi alanı oldu. Zehir tacirlerinin azılı düşmanı olan Lozan ve diğer narkotik köpekler kabus olmaya devam ediyor.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195