Title of a News Article

Urfa merkezli eş zamanlı fuhuş operasyonu

Urfa merkezli eş zamanlı fuhuş operasyonu
banner206
 Şanlıurfa Il Emniyet müdürlüğü Asayiş şube ekipleri yaklaşık 2 ay süren bir takip sonucunda fuhuş çetesini çökertti.
Fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin etme suçlarıyla ilgili geniş çaplı bir çalışma başlayan Urfa Emniyeti Asayiş şube ekipleri 2 ay süren teknik takip sonucu Şanlıurfave Mersin olmak üzere eş zamanlı bir operasyon düzenledi.

Yapılan operasyon neticesinde Azeri, Fas ve Suriye uyruklu fuhuş yapan toplamda 15 bayan gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçen 15 bayan ve bunları teşvik eden 2 zanlı çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak geza evine gönderildi.

Şanlıurfa Il Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada şunlar ifade edildi;

"15.01.2019  Cumhuriyet Başsavcılığı kordonesinde Şanlıurfa Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafıdan Fuhuşa Teşvik Aracılık ve Yer Temin Etmek suçlarıyla ilgili ; 2 ay süreli teknik ve fiziki takip sonucunda Şanlıurfa ve Mersin illerinde yapılan eş zamanlı operasyon yapılmiş  neticesinde 15 şüpheli gözaltına alınmıştır.Ayrıca dosya kapsamında mağdur olarak ifadeleri alınan 2 Fas 1 Azerbeycan 12 Suriyeli uyruklu bayan büromuzdaki işlemleri ve sağlık muayenelerinin ardından  sınır dışı işlemleri için yabancılar şube müdürlüğüne teslim edilmiştir.
Şüpheli 15 şahıs 18.01.3019 günü adli mercilere sevk edilmiş mahkeme sonucunda 15 şahıs ta  tutuklanmış ayrıca proje kapsamında toplamda 17 şahıs tutuklanıp ceza evine teslim edilmiştir."

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 21:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195