Title of a News Article

Yüzlercesine ceza yazıldı, birçoğu trafikten men edildi

Yüzlercesine ceza yazıldı, birçoğu trafikten men edildi
banner206

Şanlıurfa kent merkezinde İl Emniyet Müdürlüğü, kırsalda ise İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler trafik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Motosiklet kazalarının önüne geçebilmek ve en azami seviyeye indirilebilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında kent genelinde uygulamalar yapılmaya devam ediyor. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ise yaptığı son paylaşımla denetimlerle ilgili rakamları paylaşarak Urfalıları dikkatli olmaları noktasında uyardı.

İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri kent merkezinde İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri ise kırsal bölgelerde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. 

'Trafik kurallarına uymayan Plakasız Sürücü belgesiz Kask kullanmadan Hız sınırını aşan Kapasite üstü binilen Aşırı gürültü yayan Motosikletlerin trafik düzenini bozmasına ve can güvenliğini tehdit eden' Motosiklet ve mobiletleri denetleyen ekipler,  2.176 motosiklet denetlendi. Bunlardan 935'ine ceza uygulandı, 114'ü trafikten men edildi.

VALİ ŞILDAK UYARDI!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, denetimlerle ilgili edindiği bilgiyi kamuoyuyla paylaştı. trafik düzenini bozmaya ve can güvenliğini tehdit edilmesine asla izin vermeyeceklerini belirterek Urfalıları uyaran Vali Şıldak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Değerli Şanlıurfalılar, Motosiklet ve mobilet gibi araçların karıştığı kaza sayıları çok yüksek Bu araçların denetimi konusunda il genelinde bütün trafik birimlerimiz her gün sahada Dün yapılan çalışmada; 2.176 motosiklet denetlenmiş, 935 motosiklete ceza uygulanmış, 114 motosiklet trafikten men edilmiştir. Trafik kurallarına uymayan Plakasız Sürücü belgesiz Kask kullanmadan Hız sınırını aşan Kapasite üstü binilen Aşırı gürültü yayan Motosikletlerin trafik düzenini bozmasına ve can güvenliğini tehdit etmesine izin vermiyoruz"

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195