Title of a News Article

Bakan Yılmaz’dan Urfa için güzel haber…

.

Bakan Yılmaz’dan Urfa için güzel haber…
banner206

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, mayıs ve haziran ayı atamalarında Şanlıurfa’nın öğretmen açığını kapatacaklarının sözünü verdi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti. Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, İl Milli Eğitim Şerafettin Turan ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de eşlik ettiği ziyarette; Bakan Yılmaz Şanlıurfa için müjdeli haber verdi. Vali Güngör Tuna tarafından Şanlıurfa’nın eğitimi ile ilgili brifing alan Bakan Yılmaz, mayıs ve haziran ayı atamalarında Şanlıurfa’nın öğretmen açığını kapatacaklarının sözünü verdi.

Şanlıurfa’nın kendileri için öncelikli il olduğunu vurgulayan Bakan Yılmaz, “Şanlıurfa’ya her yıl ciddi paralar harcıyoruz. Şanlıurfa’ya son dönemlerde çok sayıda derslik kazandırdık, şuanda da 70 civarında okul inşaatı sürüyor Ayrıca önümüzdeki yıl da ihtiyaç duyulan yerlerde yeni derslikler yapmayı planlıyoruz” dedi.

Vali Tuna tarafından Bakan Yılmaz’a yağlı boyadan yapılmış bir Urfa tablosu hediye edildi. Yılmaz da, bu tabloyu AK Parti İl binasına asılmak üzere Başkan Beyazgül'e hediye etti. 


Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 17:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
kara
kara - 7 yıl Önce

Bagimsiz Egitim sendikasi siyasilerin değil eğitimcilerin sendikasidir

kara
kara - 7 yıl Önce

Bagimsiz egitim sendikasi siyasilerin değil eğitimcilerin sendikasidir

SIRADAKİ HABER

banner195