Title of a News Article

HRÜ'ye Kurumsal Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi

HRÜ'ye Kurumsal Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi
banner206

Harran Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından uygulanan Kurumsal Akreditasyon Programında (KAP) 2 yıl süre ile “Koşullu Akreditasyon” almaya hak kazandı.

Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi Fen-Edebiyat Fakültesi konferans salonunda düzenlenen törene, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Rektör Yardımcıları, dekanlar, Genel Sekreter, meslek ve yüksekokul müdürleri, akademisyenler, kalite koordinatörlüğü, kalite elçileri ve öğrenciler katıldı.

Program, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’nun göreve geldiği günden şimdiye kadar üniversitede yapmış oldukları çalışmalar ve hedeflenen projeler hakkında gerçekleştirdiği konuşma ile başladı.  

Rektör Güllüoğlu’nun konuşmasının ardından ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’ın konferansına geçildi.

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak gerçekleştirdiği konferansta “Yükseköğretimde Kalite Güvence Sistemleri ve Akreditasyonların Önemi” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Kocabıçak, sunumunda YÖKAK’ın faaliyetleri, KAP, Kurumsal Dış Değerlendirme Programları ve değerlendirme ölçütleri gibi konularda bilgiler verdi.

Soru cevap kısmı ile devam eden programda Harran Üniversitesi Akreditasyon Belgesi, düzenlenen törenle YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak tarafından Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’na takdim edildi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile son b

uldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195