Title of a News Article

Okullarda eğitim vermeye devam ediyorlar...

Okullarda eğitim vermeye devam ediyorlar...
banner206
 Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Kadın Komisyonundan Panel Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Bağımlılıklarla Mücadele kapsamında İsmail Nazif Bayraktar Kız Meslek Lisesinde, Kadınlar Yeşilyayla Daha Da Güçlü adlı paneli düzenledi.

Kadın Komisyon Başkanı Fatma Şeniz Ateş'in yaptığı yazılı açıklamaya göre panele panelistler olarak Rezan Yavuz, Nezif Dağ, Gül San konuşmacı olarak katıldılar. Panelin  moderatörlüğünü Yunus Yeğin yaptı. Panele Yeşilay Kadın Komisyonu üyeleri, okul müdürü Mine Ayneli ve son sınıf öğrencileri katıldı. Panelde; kadınların güçlüklerle baş etmeye rol model olması, kadınların mücadelede örnek alınması, başarıya ulaşmanın yöntemleri, toplumun gelişmesi ve kalkınması için kadının önemi gibi konular işlendi. 

Fatma Şeniz Ateş, yaptığı açıklamada panelin gerçekleşmesine sağladıkları katkı ve destekten dolayı başta il valimiz Sayın Abdullah Erin Bey'e, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan'a, ve Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik'e teşekkür etti. 

Ateş, bu panellerin diğer kız liselerine de devam edeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195