Title of a News Article

Teknoloji hamlesine Urfa'dan destek...

Teknoloji hamlesine Urfa'dan destek...
banner206

Türkiye, son yıllarda teknoloji anlamında çığır açan projeler ve somut adımlar atmaya başladı. Bunların oluşmasında tabiki en büyük katkı payı Selçuk Bayraktar'ın. 

Dünyaya adeta korku salan teknolojik silahlar; İnsansız hava araçları siha ve ihalalarla teröristlerin korkulu rüyası olan Türkiye, geliştirdiği ve yürürlüğe koyduğu bu projelerle Avrupa ülkeleri tarafından kıskanılan bir ülke konumuna geldi. Ayrıca yapılan bu projeler, birçok ülkenin gündeminde ve alınması için deyim yerindeyse sıraya girilmiş durumda. 

TEKNOLOJİ HAMLESİNE BİZDE VARIZ!

Teknoloji hamlelerin geliştirilmesi adına dün videokonferans ile birçok bilim uzmanı ile görüşmeler yapan Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, bilir kişi sahibi insanların görüşlerini ve fikirlerini aldı. Bunlar arasında Şanlıurfa'dan da bir isim vardı. Harran Üni. Bilgisayar Mühendisliği / Bilgi Teknolojileri Arş. Merkezi Müdürü Doç. Dr. İ. Berkan Aydilek, videokonferans ile katıldığı toplantı sonrası paylaşımda teknoloji hamlesine Şanlıurfa'dan bizlerde varız dedi.

Aydilek, "Ülkemizde Bilimin gelişmesine öncü olan Sayın @Selcuk BAYRAKTAR net Kırmızı çizgimizdir. #MilliTeknolojiHamlesi #TEKNOFEST Şanlıurfa'dan Bizler de VARIZ!"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195