Title of a News Article

ÜNİAK'TAN ALKIŞLANACAK HAREKETLER...

ÜNİAK'TAN ALKIŞLANACAK HAREKETLER...
banner206

ÜNİAK'tan örnek bir çalışma daha.  Ak Parti’nin ülke genelinde Gençlik Kolları yapılanmasına bağlı olarak Üniversitelerde faaliyet gösteren Üniversiteli AK partililerin bir araya gelerek oluşturduğu ÜNİAK Şanlıurfa birim Başkanlığı dün  Şanlıurfa'nın Ağılcık köy okulu öğrencileri ile  bir araya gelerek  güzel bir etkinliğe imza attılar.

ÜNİAK Şanlıurfa birim Başkanı Taha Bayar ve bazı arkadaşları Ağılcık köy okulu öğrencileriyle sosyal ve kültürel etkinliklerle dolu bir gün geçirdiler.

 

Ak Parti il Gençlik kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, ÜNİAK'ın yaptığı faaliyetlerden dolayı tebrik ederek şunları söyled  'bugün ÜNİAK teşkilatımız yine büyük bir projeye imza attı onun mutluluğu içerisindeyimi üniakurfa her hafta bir köy okulunda diye bir sloganla yola çıktılar kendi adıma başta üniak başkanımız Taha Bayar kardeşimi ve tüm ekip arkadaşlarını yürekten kutluyorum bu projeyle bir kez daha hizmetlerinin üniversite duvarları içerisinde olmadıgını gösterdiler herzaman kendilerinin yanındayım Rabbim bu kutlu yolda muvaffakiyetler versin teşekkürler.

 

BAYAR: DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

ÜNİAK Birim  Başkanı  TAha Bayar ise yapılan faaliyetin ardından kısa bir değerlendirmede bulundu. Bayar açıklamasında şunları kaydetti'Bugün Agılcık köyümüzün ilkokulundayız orda bir köy uzakta türküsüne inat bize her köy yakın diyerek ve faaliyetlerimizi üniversite duvarlarıyla sınırlandırmayıp 3. Sünü yaptığımız Agılcık okulumuzdayız bu faliyet kapsamında üniversitede okuyan arkadaşlarımızla beraber köy okullarımızda ki kardeşlerimizi  ziyaretlerimizde aldığımız mutlu gülücükler sebebiyle geleneksel hale getiriyoruz. Bundan sonra her hafta bir köy okuluna gidip çocuklarla bir arada olacağız durmak yok yola devam diyoruz. bu projedeki amacımız öğrenci kardeşlerimizle vakit geçirip çeşitli hediyeler taktim etmek ve varsa onların sorunlarının çözümü noktasında gereken mercilere bilgi vermektir. Ben öncelikle  üniaktaki dava arkadaşlarıma ve herzamn desteklerini eksik etmeyen il gençlik kolları başkanımız M.Salih Saraç  ve tabikide gençligin abisi İl başkanımız Bahattin Yıldız başkanıma teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2018, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195