Title of a News Article

Urfa Valisi, BİGEP projesi ile eğitimde ilerleme hedefliyor

Urfa Valisi, BİGEP projesi ile eğitimde ilerleme hedefliyor
banner206

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Kentin eğitim seviyesinin daha üst sıralarda yer alması için büyük çaba harcıyor. 

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Birecik ilçesinde düzenlenen eğitim değerlendirme toplantısında, Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde anlattı.

Vali Şıldak, BİGEP'in Şanlıurfa'da eğitimi birinci öncelik olarak ilan ederek, eğitim seviyesini yükseltmeyi ve motivasyonu güçlendirmeyi hedefleyen bir proje olduğunu belirtti. 

Toplantıya Birecik ilçe Kaymakamı Mustafa Gürbüz ve il milli eğitim müdürü Asım Sultanoğlu ile ilçe milli eğitim müdürü Mehdi Turgut' de katıldı. Ayrıca, toplantıda son bir aylık gelişmelerin değerlendirildiği ve BİGEP kapsamında yapılan deneme sınavları ile devamsızlık sorunu gibi konuların ele alındığı ifade edildi.

Vali Şıldak, toplantı kapsamında Birecik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek sınıflarda öğrencilerle bilgi alışverişi yaptı ve sorular sordu. Özellikle gençleri sosyal medyadan uzaklaşmaya ve üniversite eğitimlerini güzel yerlerde almaya teşvik etti.

Vali Şıldak, Şanlıurfa'nın eğitim alanında yükselen bir yıldız olacağına olan inancını vurgulayarak, gençlerin geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için yapılan çalışmaların önemini belirtti. Bu projeyle birlikte, ilin eğitim kalitesinin artırılması ve gençlerin daha iyi bir gelecek için hazırlanması hedeflenmektedir.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2024, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195