Title of a News Article

Bağlı'dan flaş açıklamalar...

Bağlı'dan flaş açıklamalar...
banner206

SGK Başkanı Selim Bağlı kayıt dışı istihdam konusuna dair mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

Memleketi Şanlıurfa'ya SGK yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gelen Bağlı, dün bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. Bağlı, ilk olarak Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Halfeti İlçe Kaymakamı Selami Korkutata'yı ziyaret etti.

Bu konuda kurum olarak atılan adımları değerlendiren Selim Bağlı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı basın mensupları ile yapmış olduğu görüşmesinde çalışma hayatının sorunlarına dair açıklamalarda bulundu. Bu konuda kayıt dışı istihdam üzerinde duran Selim Bağlı, bu konuda atılacak adımları değerlendirdi. SGK Başkanı Selim Bağlı'nın açıklamalarının detayları şu şekilde;

SGK Başkanı Selim Bağlı'dan Kayıt Dışı İstihdam İle Mücadele Açıklaması.

SGK Başkanı Selim Bağlı kayıt dışı istihdam konusuna dair mücadele hakkında açıklamalarda bulundu. Bu konuda kurum olarak atılan adımları değerlendiren Selim Bağlı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı basın mensupları ile yapmış olduğu görüşmesinde çalışma hayatının sorunlarına dair açıklamalarda bulundu. Bu konuda kayıt dışı istihdam üzerinde duran Selim Bağlı, bu konuda atılacak adımları değerlendirdi. 

SGK Başkanı Selim Bağlı'nın açıklamalarının detayları şu şekilde;

KAYIT DIŞI İSTİHDAM SORUNU

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı konuşmasının başında SGK olarak uzun bir süre sonra Ankara dışında yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdiklerini aktardı. 

Yönetim Kurulu toplantısının amacının işçi, iş veren ve vatandaşların sorunlarının yerinde incelenmesi olarak duyuran SG Başkanı Bağlı, toplantı çerçevesinde verimli faaliyetler yürütüldüğünü ifade etti. Çalışma hayatına dair açıklamalarında kayıt dışı istihdam konusuna değinen Selim Bağlı şu açıklamada bulundu.

"Kayıt dışı istihdam, insanın geleceğinden çalmadır, insanın emekliliğinin önündeki en büyük engellerden biridir, SGK'nin de finansal sorunudur. Gittiğimiz her yerde kayıt dışıyla mücadeleyi anlatıyoruz ama bunu cezalandırarak, teftişlerle, raporlarla değil, bu bilinci, farkındalığı artırarak, vatandaşları bu konuda eğiterek yapmak istiyoruz. Özellikle vatandaşlarla temas kurduğumuzda üzerinde en fazla durduğumuz, parmak bastığımız konu kayıt dışıyla mücadele."

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2019, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195