Title of a News Article

İŞTE SUTSO'NUN BAŞKAN ADAYLARI

ÖZEL HABER

İŞTE SUTSO'NUN BAŞKAN ADAYLARI
banner206
Şanlıurfa Ticaret ve sanayi odası 80 kişilik meclis üyesinin seçiminin tamamlanmasının ardından gözler seçilecek olan Başkan ve yönetimine çevrildi. İlçe seçim kurulu tarafından yarın seçimlerin onaylanmasının ardından , başkanlık seçimi süreci resmen başlamış olacak. 
29 Meslek grubundan seçilen ŞUTSO'nun yeni Meclis üyeleri Cuma günü iki Başkan, yönetim, TOBB Delegeliği ve OSB Müteveli heyetini belirleyecek. 

Cuma Günü yapılacak olan ilk oturum öncesi meclis üyeleri arasında daha önce Başkan adaylığını açıklayan ve en güçlü isim olarak anılan Halil Peltek dışında, Ali Eyyüpoğlu, İbrahim toru ve Mustafa Sarı başkan adaylığını açıklarken, bu başkan adaylarının hazırlayacağı listeye göre, yeni Meclis başkanı ve iki yardımcısıda belli olacak.

Meclis üyeleri sık sık toplantı yapıyorlar, alınan bilgilere göre, ŞUTSO Meclis üyeleri yeni Başkan ve yönetim için sabah saatlerine kadar kulis faaliyetlerini sürdürüyorlar. Çoğunluğu eski üyelerden oluşan meclis üyeleri arasında bu kez bazı isimler birden fazla gruptan etkili olacak. Aynı meslek grubundan seçimi giren ve kazanan bazı isimlerin, başkanlık seçiminde birlikte hareket etmeyeceği dikkat çekerken, son güne kadar birden fazla senaryonun sahnelenmesi bekleniliyor. 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195