Title of a News Article

Kaçırılmayacak bir fırsat...

Kaçırılmayacak bir fırsat...
banner206

Dışişleri Bakanlığı, 16 Bin TL Maaşla En Az Lise Mezunu Memur Alımı yapacak.

Dışişleri Bakanlığı'ndan kamu personeli alımı duyurusu yayınlandı. Yayınlanan personel alımı ilanına göre Birleşmiş Milletler Bünyesinde çalışmak üzere sekreter alınacak. 16 Bin TL ortalama maaş ödemesi yapılacak.

Dışişleri Bakanlığı Memur Alımı Duyurusu

2021 Yılı Eylül ayı personel alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Dışişleri Bakanlığından kamu personeli alımı ilanı geldi.

Dışişleri Bakanlığının yayınlamış olduğu ilana göre Birleşmiş Milletler bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 (bir) adet sözleşmeli sekreter alımı gerçekleştirilecektir. Bu ilan kamu ilan sayfası üzerinden Dışişleri Bakanlığınca yayınlandı.

Başvuru Genel ve Özel Şartları

Kurum tarafından yapılan açıklamada alım şartları olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, sınav tarihi itibarıyla 41 yaşından gün almamış olmak, en az lise veya dengi okulları ile bu okullarla mezun olmak şartları aranıyor.

Başvuru yapacak kişilerin kamu haklarından yoksun bulunmamak, erkekler için askerliğini yapmış olmak, her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek şartı ile alımlar yapılıyor.

Son olarak başvuru yapacak kişilerin çok iyi derecede İngilizce dil bilgisine ve Türkçe dil bilgisine sahip olması ve bilgisayar ve daktilo kullanabilmek şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli

Başvurular sadece şahsen veya posta yolu ile yapılacak olup kişilerin ne Dag Hammarskjold Plaza 885 Second Avenue, 45th Floor New York, NY 10017 adresine istenilen belgelerin iletilmesi şartı ile alımlar gerçekleştiriliyor. Şahsen veya posta yolu dışında yapılan herhangi bir başvuru red edilecektir.

Başvuru Tarihleri

Başvuru yapacak kişiler için başvurular alınmaya dün itibari ile başlamış olup en geç müracaatlar 17 Eylül 2021 tarihinde kurum tarafından belirtilen tarihler arasında yapılacaktır. Belirtilen saatler dışında yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. Kamupersonelialim.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195