Title of a News Article

Suruçlu gençler için imzalar atıldı

Suruçlu gençler için imzalar atıldı
banner206

Şanlıurfa'da bugün, istihdam ve ekonomi adına güzel bir adım daha atıldı. Suruç Belediyesi tarafından Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptırılan ayakkabı fabrikasının protokolü imzalandı. Suruçlu gençlerin istihdam edileceği fabrika yakında zamanda hizmete girecek.

Son yıllarda sanayisiyle büyüyen ve gelişen Şanlıurfa'da somut adımlar atılmaya devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapan belediyelerden birisi olan Suruç Belediyesi'nin fabrikası tamamlanarak bir ayakkabı firmasına kiralandı. 

Suruç Belediye Başkan Vekili ilçe kaymakamı Kenan Aktaş'ın Suruçlu gençler için çaba sarf ettiği fabrikada yakın zamanda birbirinden farklı marka ayakkabılar üretecek. Yapımı tamamlanan fabrikada yaklaşık 250 genç istihdam edilecek.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan öncülüğünde bugün valilik binasında karşılıklı olarak kiralama protokolü imzalandı. 

İmza töreni Vali Ayhan yanı sıra Suruç Belediye Başkan vekili Kenan Aktaş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay, Sanayi İl Müdürü Zafer Aydın, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kaya ve Karacadağ Kalkınma Ajansı Diyarbakır koordinatörü Yunus Çolak katıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2022, 22:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142