Title of a News Article

Urfa'ya geliyor...

Urfa'ya geliyor...
banner206
Türkiye Ziraat Odaları Birliği ( TZOB ) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Şanlıurfa’ya geliyor. Tarla günlerine katılacak olan Bayraktar, Şanlıurfalı çiftçilerle buluşacak. Düzenlenecek program öncesi Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Şanlıurfalı pamuk çiftçilerine çağrı yaptı.

19 Eylül 2019 Perşembe günü Türkiye Ziraat Odaları Birliği ( TZOB ) genel başkanı Şemsi Bayraktar Şanlıurfa’ya gelecek. Genel Başkan Bayraktar, pamuk hasat gününe katılacak. Yapılacak olan program öncesi Şanlıurfalı pamuk çiftçilerine seslenen Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, çiftçilerimiz böyle önemli bir günde bizleri yalnız bırakmamalarını istiyorum dedi.

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu yaptığı basın açıklamasında şu açıklamalara yer verdi. ‘Saygı değer çiftçilerim sizlere sesleniyorum; bu Perşembe günü sayın genel başkanımız Şemsi Bayraktar’ı pamuk hasadı için davet ettik. Sağ olsun bizleri kırmayıp Perşembe günü Şanlıurfa’da olacak. Çiftçilerimizin sorunlarını sıkıntılarını bire bir görüşüp genel başkanımıza ileteceğiz. Çiftçilerimizin bu önemli günde aramızda bulunmasını istiyoruz’ dedi.

Program:

Yer: Osmanbey kırsal mahallesi
Mardin yolu hipodrom kavşağı 500. Metre
Saat: 14:00
Ahmet EYYÜPOĞLU - Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195