Title of a News Article

Urfa’da toplu taşımaya zam yolda!

Urfa’da toplu taşımaya zam yolda!
banner206

Şanlıurfa’da şehir içi özel halk otobüslerinin bağlı bulundu kooperatifler, artan maliyet ve yakıt ücretlerinin masraflarını karşılayamadığı için gerekli mercilerden zam talebinde bulundu.

Akaryakıta üst üste gelen zamların ardından şehir içi toplu taşıma araçları da zor bir dönemden geçmeye başladı. Masrafların artmasından dolayı kooperatifler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden zam talebinde bulundu. Sırrın ve Karaköprü hattında çalışan özel halk otobüslerinin bağlı bulunduğu Kooperatifin Başkanı Yasin Koyuncu, son 1 yılda özellikle akaryakıt ile birlikte olmak üzere sigorta, çalışan ücreti ve ulaşım araçları için masrafların çok fazla arttığını belirterek, Şanlıurfa Ulaşım ve Daire Başkanlığı’ndan zam talebinde bulunduklarını belirtti.

TAM 3,50 OLACAK

Türkiye’de en ucuz ulaşımın Şanlıurfa’da olduğunu, özellikle uzun hatlarda masrafın karşılanmadığını Kooperatif Başkanı Yasin Koyuncu, öğrenci tarifesinde 1.80 olan fiyatın 2.50’ye, tam yolcuda ise 2.75 olan ücretin 3.50’ye yükseltilmesini talep ettiklerini kaydetti.

KOYUNCU: “UZUN HATLARDA ZARAR EDİYORUZ”

Özellikle uzun hatlarda masrafın karşılanmadığını belediyenin yakıt desteği yaptığı halde masrafların karşılanamadığını aktaran Yasin Koyuncu, “Özellikle uzun hatlarda yaptığımız seferlerde zarar ediyoruz. Artan maliyet ve akaryakıt fiyatları nedeniyle zam talebinde bulunduk. Zamların onaylanması bizim için iyi olur” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsa çiftçi
İsa çiftçi - 3 yıl Önce

Adam lar haklılar mozot 8.45 TL olmuş
Türkiye nin enucuz toplu taşıması Urfa'da ilçelerimiz bili daha ucuz

URFALI
URFALI - 2 yıl Önce

KABUL EDİLEMEZ .. MİLLET NE KAZANIYOR Kİ ZAM OLUYOR ..

SIRADAKİ HABER

banner195