İstanbul Dövme Salonu

Firma Kodu #1528
Sektör Bilişim
Adres Üstbostancı Mah. Bahçelerarası Sok.No:1-A Kadıköy / İstanbul
URL https://www.rastattoogallery.com
Şehir/Eyalet İstanbul
Eklenme Tarihi 30.04.2024
İstanbul’da Nefes Kesen Bir Dövme Galerisi

Dövme(Tattoo) sanatının tarihi binlerce yıl geriye götürülebilir. Arkaik toplumların kavimlerini diğer kavimlerden ayırma ifadeleri olarak kullanımından ritüelistik anlamlarına değin dövme tarihte toplumlarla birlikte gelişmiş bir sanat türüdür. Özellikle modern toplumlarda dövme sanatı ilgi çekici şekilde artmaktadır.

İstanbul dövme stüdyoları içerisinde yerini almış bir dövme sanat galerisi olan Ra’s Tattoo Gallery, dövme yaptırmak istiyorum etiketi ile arama yapan kişilere memnuniyetle kaliteli, steril ve eğlenceli bir dövme hizmeti sunmaktadır. Bir istanbul dövme salonu olan Ra’s Tattoo Gallery’nin pazarda doldurduğu boşluğun yüksek tasarım algısı, steril ve önlemlere duyarlı bir stüdyo, eksilmeyen güler yüz, en kaliteli malzeme kullanımı ve güçlü sanatçıların bir arada toplanması olarak değerlendirilebilir.

İstanbul dövme stüdyolarında çalışan dövme sanatçılarının kalitesi sanatçıların elinden çıkmış dövme çeşitleri ile incelenebilir. Bu konuda sosyal medya hesaplarında sunumu yapılan çalışmalarımıza bakmanızda fayda vardır.

Bir dövme galerisi olan Ra’s Tattoo Gallery, dövme sildirme işlemlerinde de size destek olmaktadır.

Sen de dövme yaptırmak istiyorum diyorsan web sayfamız içerisindeki galeri bölümünden tasarım elementlerini belirleyip bize mail olarak, whatsapp tan veya dövme salonumuza gelerek bizlere ulaşabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir