Title of a News Article

Bakan Çelik, "Urfa örnek teşkil ediyor"

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sahur programına katıldı. Programda konuşan Bakan Çelik, "Şanlıurfa, yatırımda örnek teşkil ediyor" dedi.

Bakan Çelik, "Urfa örnek teşkil ediyor"
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde sahur programı düzenlendi. Programa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Z. Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda ilk söz alarak katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerinde kentsel dönüşümü gerçekleştirmek ve bölgeyi daha da ileriye taşımak için çalıştıklarını söyledi.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "TEK HEDEFİMİZ MEMLEKETİMİZİ DAHA DA İLERİYE TAŞIMAKTIR"

 

İl genelinde gerek alt yapıda gerekse üst yapı anlamında vizyonel projeleri hayata geçirdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Tüm çabamız Şanlıurfa'mızın refah düzeyinin daha da iyi yerlere gelmesi içindir" dedi.

Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'da huzurun tesisi anlamında Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizin dört bir yanına ve 13 ilçesine ulaşarak halkımızı hizmetlerle buluşturuyoruz. İl sınırlarımız içerisindeki hizmetleri organize ederek, barış ve huzur içerisinde Şanlıurfa'mızın yerel anlamda kalkınması için emeklerimizi sürdüreceğiz. Yine 13 ilçemizde tespit edilen ve teşkilatımızla bir ve bütün olarak saha taraması gerçekleştirdikten sonra  yardıma muhtaç olan ailelere de bu mübarek ayda ulaşıyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığımıza bağlı Sosyal Yardımlaşma Şube Müdürlüğümüz tüm alanı taradıktan sonra, hiçbir kimseyi de incitmeden ve hiçbir görsel anlamda da bunun tanıtımını yapmadan halkla yakınlaşmanın uğraşı içerisinde" diye konuştu.

 

BAKAN ÇELİK, "BÖLGE İLLER URFA'YI ÖRNEK GÖSTERİYOR"

 

Başkan Nihat Çiftçi'nin ardından sahur programına katılan tüm konukları selamlayan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ise, Şanlıurfa'da geleceği esas alan projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi.

Bir çok ilin Şanlıurfa'ya yönelik yatırımları imrenerek takip ettiğini de dile getiren Bakan Çelik, "Bir çok yerde bize 'Sayın bakanım Urfa'da bu yapıldı. Şu da yapıldı' diyerek Urfa'yı örnek gösteriyorlar. Bu Urfa'nın giderek gelişmişliğini göstermesi açısından hem bizi sevindiriyor hem de diğer illerimize de yatırımda örnek teşkil ediyor" dedi.

Ramazan ayının Şanlıurfa'da bir başka yaşandığının da altını çizerek konuşmasını sürdüren Bakan Çelik, "Böylesine anlamlı ve güzel bir sofrada beraber olmamızı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Şanlıurfa ve Ramazan tabi ki bu iki kelime yan yana geldiğinde bambaşka bir anlam kazanıyor. Türkiye'nin dört bir tarafında Ramazan cıvıl cıvıl geçiyor çok şükür. Ama Şanlıurfa'nın maneviyat hissi ve gelenekleri Ramazanı bir başka yaşatıyor. 5-6 yıldır aranızda olan bir kardeşiniz olarak Adıyaman'dan Urfa'ya gelirken şehre girdiğimizde 'hakikaten memleketimde ramazan bir başka' dedim kendime. Bununla birlikte İnşallah Şanlıurfa'da her şey çok güzel oluyor ve olmaya da devam edecek. Şanlıurfa'ya karşı gerçekten büyük bir imrenme söz konusu. Şanlıurfa'daki gelişmeleri yakinen takip edenlerin Şanlıurfa ile ilgili zihinlerinde oluşan kanaatler bizleri mutlu ediyor. Bölgedeki bir çok ilimiz gelişmişlikte Urfa'yı artık örnek veriyorlar. Bununla birlikte Güneydoğu'da kökü dışarıda olan terör unsurlarının gerçekten milletimize verdiği sıkıntılarda da İnşallah sona doğru yaklaşıyor" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195