Title of a News Article

Birecik'te Mirkelam heyecanı vardı...

 Ak Parti Birecik ilçe Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam çoşkuyla karşılandı . Mirkelam " Ben adaylığı bölmek ve parçalamak  için değil, birleştirmek için" kabul ettim.

Yüzlerce araçlık konvoyla Birecik'e giren Mirkelam ve ona tam destek yanında olan Belediye Başkanı Pınarbaşı, alkışlar ve tezahüratlarla karşılandı. 
31 Mart seçimleri öncesi Ak Parti Birecik ilçe Belediye Başkan adayı gösterilen tecrübeli siyasetçi ve iş adamı Mahmut Mirkelam ilçeye yeniden bir heyecan kartı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Birecik ilçesine aday gösterilen Mirkelam, diğer ilçe adayları ile birlikte bugün GAP havaalanında çoşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. 

Şanlıurfa'nın incisi konumunda ki İlçeye yeniden Belediye Başkanı olarak hizmet etmenin heyecanı yaşayacağını ifade eden Mirkelam , Birecik ilçesinde partisinin önünde toplanan büyük kalabalığa seslendi. Çoşkulu kalabalığa seslenen Mirkelam, "öncelikle bugün ki karşılamaya gelen tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Ben ve ailem Birecik halkına hizmet ettik. Sevdamız olan Birecik ilçesine bir canım var O da feda olsun. Birlik ve beraberlik içinde yeni bir sayfa açacağız. Kapımız herkese açık olacak. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Amacım sadece hizmet etmek ve ilçenin huzunu korumaktır"dedi. 

Ak Parti Birecik ilçe Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam konuşmasının ardından parti binasına geçerek tebrikleri kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195