Title of a News Article

Çanakkale Zaferi Urfa'da kutlanıyor...

Çanakkale Zaferi Urfa'da kutlanıyor...
banner206
Şanlıurfa’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 102. Yıldönümünde şehitler düzenlenen çeşitli etkinliklerle anılıyor.


18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103.Yıldönümü kutlamaları ilk olarak Osmanbey Şehitlik alanında protokolün katılımıyla başladı.

Şehitlik anıtında ki tören saygı duruşu ve istiklal marşını okunması ile başladı. Daha sonra Vali Abdullah Erin, Tugay komutanı Tuğ generel İsmail Hakkı Köseali, BŞB Nihat Çiftçi ve Şehit Aileleri dernek Başkanı Mehmet Yavuz Atatürk anıtına çelenk bıraktılar. Töre Vali Abdullah Erin beraberinde Tugay komutanı Tuğ generel İsmail Hakkı Köseali, BŞB Nihat Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu, Jandarma Alay komutanı Albay Nuri Öztürk, 3.Hudut Alay komutanı Cengiz Hüder, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,  Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, ve bazı bürokrat ile Gazi ve şehit aileleri üyeleri katıldılar. 

Vali Abdullah Erin'in Çanakkale zaferi'nin yıl dönümü münasebetiyle yaptığı konuşmanın ardından Bediüzaman Aile mezarlığına geçildi ve buradaki Şehitte yatan Aziz Şehirlerin Kabirlerine protokol üyeleri tarafından çiçekler bırakıldı.

Çanakkale zaferi'inin kutlama etkinlikleri Dergah camisinde il müftülüğünce okunacak mevlidin ardından Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenecek olan kutlama programı ile son bulacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2018, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195