Title of a News Article

Kim Bu 'Sabır Meşhur'?

​​​​​​​'Sabır Meşhur' adında Mısırlı bir gazeteciye ait olduğu iddia edilen fenomen bir youtube sayfası Şanlıurfa ile bölge illerin tehlike altında olduğunu iddia eden bir video yayınladı.

Kim Bu 'Sabır Meşhur'?
banner206

(URFASTAR) Kimine göre dahi, kimine göre ilkokul çocuğu mantığındaki analizci olarak farklı görüşlerin yöneltildiği 'Sabır Meşhur' hesabındaki Mısırlı Gazeteci; dün akşam saatlerinde Şanlıurfa'yı içeren bir video paylaştı. Videosunda Şanlıurfa'yı da kapsayan yorumlar yapan 'Sabır Meşhur'un bu videosu kısa sürede binlerce kez izlenirken, yüzlerce kez de yorum aldı.

Youtube'de günü birlik yorumlar yapan ve 139 bin abonesi ile videoları toplamda 18 milyon kere izlenen Mısırlı Gazeteci 'Sabır Meşhur' son videosunda ABD'nin Şanlıurfa ile birlikte Hatay, Antakya, Gaziantep, Mardin ve Hakkari illerini yıkmayı planladığını iddia etti. Bunun için ABD'nin Birleşik Arap Emirliklerinin istihbarat güçleri ile birlikte çalıştığını iddialarına ekleyen 'Sabır Meşhur', Suriye ve Mısır'da yaşanan olayları örnek gösterdi. Analizinde tüm bu yıkım planlarının 2023 seçimlerinde AK Parti'nin olası bir şekilde seçimi kaybetmesi ile başlayacağını iddia eden Mısırlı Gazetecinin yorumlarına gönderilen mesajlar da genelde destek amaçlı iletildi.

Dünya genelindeki olayları kurduğu küçük stüdyoda yorumlayan 'Sabır Meşhur' ile ilgili internette yapılan aramalarda kimi iddialar 'Sabır Meşhur'un Mısır'da kimi iddialar ise İstanbul'da yaşadığını iddia ediyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan
Orhan - 3 yıl Önce

bize bilmediğimiz bişey söyle? Bu bölgeleri israil istiyor,köpeği abd de bunun için savaşıyor

SIRADAKİ HABER

banner195