Title of a News Article

Urfalı Başkan, Urfalıları unutmadı

Urfalı Başkan, Urfalıları unutmadı
banner206

Ak parti Adana il Başkanı Av.Mehmet Ay, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla Adana Şanlıurfalılar derneğini ziyaret etti.

Şanlıurfalı olan Ak Parti Adana il Başkanı Av. Mehmet Ay, bugün bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adana Şanlıurfalılar derneğine geldi. Dernek başkanı Halil Aslan tarafından karşılanan il Başkanı Ay, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yıl dönümü dolayısıyla tebriklerini iletti. 

İl Başkanı Ay'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Adana Şanlıurfalılar dernek başkanı Halil Aslan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada" Ak Parti Adana il Başkanı Av. Mehmet Ay bey Şanlıurfalı bir değerimiz. Bugün derneğimize gelerek Kentimizin en gururlu günü olan 11 Nisan Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü kutladılar, sayın Başkanımıza ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim'dedi. 

Ak parti Adana il Başkanı Av.Mehmet Ay, Şanlıurfamızın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümününde bir kez gururlu olduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2021, 00:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195