Title of a News Article

Vali Tuna: Urfalılar bize siper oldular

.

Vali Tuna: Urfalılar bize siper oldular
banner206
Demokrasi nöbetinin son gecesinde Şanlıurfa’da vatandaşlar tarafından doldurulan Rabia Meydanı’nda konuşan Vali Güngör Azim Tuna " Demokrasiye sahip çıkan Şanlıurfalılara çok teşekkür ediyorum "dedi.

27 gündür devam eden ve bu gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe'de ki konuşmasında " Demokrasi nöbeti etkinligine ara veriyoruz " açıklamasının ardından Rabia Meydanı’na bulunan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, burada Urfalılara hitaben bir konuşma yaptı. Darbe gecesi şehit olanlara gönülden dua ettiklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Vali Tuna " 15 temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi bizi zayıflattımı, buna kesinlikle inanmıyoruz, Bu darbe girişimi bizi kuvvetlendirdi, bizi kenetlendirdi, olup bitenleri daha iyi anlamamızı sağladı. Bu vatanda huzur içerisinde yaşamanın ne kadar büyük bir nimet olduğunu idrak etmemize vesile oldu. " dedi.
Türkiye'nin artık kimin Dost kimin Düşman olduğunu iyi anladığına işaret eden Vali Güngör Azim Tuna konuşmasına şöyle devam etti " Bu darbeyi çocuklarımızda gördü, toplumun her kesimi ve tüm siyasi görüşte ki insanımız net bir şekilde gördü. Belki önümüzü kesmek isteyenler olabilecek ama işimiz artık kolay çünkü içimizde ki bu pisliklerden arınmaya başladık, Siz Urfalıların yardımı ile bunlardan kurtulacağız gerekli cezaları vereceğiz dosta-Düşmana tüm Dünya'ya bu birlikteliğimizi göstermeye devam edeceğiz "
Vali Tuna, Urfalıların Devlete ait kurumlarda darbe gecesi siper olduğu için  iftihar ve gurur duydugunu ifade ederek "  urfalılar bizleri korumaya aldınız sizlere nasıl müteşekkir olmayalım günlerdir kendi iradenize sahip çıktınız bu darbe izin vermedeniz Gazilerimiz ve Şehitlerimizin var, sizlere teşekkür ediyorum " 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195