Title of a News Article

Askere moral verdi...

.

Askere moral verdi...
banner206
  

Akçakale Kaymakamı Eyüp FIRAT Ramazan Bayramı Münasebetiyle Kurum Amirleri, Sivil Toplum Temsilcileri ve Siyasi Parti Başkanları, Kaymakamlıkta Düzenlenen Bayramlaşma Programında Bir Araya Geldi.

Bayramlaşmaya, Akçakale Kaymakamı Eyüp FIRAT, Akçakale Belediye Başkanı Ecz. Abdulhakim AYHAN, Akçakale Cumhuriyet Başsavcısı, 2.inci Hudut Komutanı, Jandarma karakol komutanı, İlçe emniyet müdürü, kurum amirleri, sivil toplum temsilcileri, siyasi parti başkanları ve Akçakaleli vatandaşlar katılım gösterdi. 

Kaymakam Eyüp FIRAT bayramlaşma törenine katılanlara teşekkür ederek, bayramlarını kutladı.     Kaymakam FIRAT; Ramazan Bayramı'nın ilçede huzur içinde geçtiğini belirten FIRAT "Bayramlar kaynaşmanın, dayanışmanın ve huzurun teminatıdır. Bayramlar sevinçleri ve hüzünleri paylaşma duygusudur. Bu vesileyle Ramazan Bayramı'nın ülkemize, ilçemize barış, huzur ve başarı getirmesi dileği ile Bayramınızı Kutluyorum" dedi.

 Kaymakamlık makamındaki bayramlaşmanın ardından Hükumet Konağı önünde Kaymakam FIRAT’ ı gören çocuklar FIRAT’ın yanına gelerek bayramlaşıp sarıldılar. Kaymakam FIRAT çocuklara çeşitli hediyeler vererek, çocuklarla bayramlaştı.

 Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen Kaymakam FIRAT ve Protokol üyeleri görev yapan polis teşkilatının bayramını kutladı. Daha sonra 2.inci Hudut Taburuna geçildi. Askerlerle bayramlaşan Kaymakam FIRAT daha sonra Jandarma komutanlığına askerlerin bayramını kutlayarak sohbet etti. Jandarma Komutanlığının ardından. Süleyman şah konaklama tesisinde bulunan Suriyeli misafirlerle de bayramlaştı. Daha sonra Akçakale Süleyman şah Konaklama tesislerinde görev yapan askerlerle de bayramlaşarak kamptan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2015, 19:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195