Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı İŞKUR işçi alımı başvuru şartları, kontenjan ve branş dağılım da belli oldu. İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirilecek başvuru süreci 24 Nisan itibarıyla başladı. Peki, MSB personel alımı başvuru şartları, tarihleri 2024 ne? İşte MSB işçi alımı başvuru İŞKUR sayfası...

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında 1.829 sürekli işçi alımı gerçekleştirecek. Başvuru ilanının ardından alımla ilgili detaylar araştırılmaya başladı. Yayımlanan ilanda; "Millî Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında 1.829 (bin sekiz yüz yirmi dokuz) Açıktan Sürekli İşçi Temini yapılacaktır. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden alınacaktır. İlan ile ilgili bilgilere Türkiye İş Kurumu internet sitesinden ulaşılabilmektedir. İlan 24 Nisan 2024 tarihi itibarı ile yayımlanmıştır."

MSB İŞÇİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

MSB işçi alımı başvuruları 24 Nisan - 29 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru işlemleri Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfası üzerinden gerçekleştirilecek. İlan kapsamında 122 farklı meslek grubunda ve 23 şehirde işçi alımı yapılacak. MSB işçi alımı için adaylardan genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, belirli yaş ve suç kaydı şartlarını sağlamak, askerlikle ilişiğinin olmaması gibi koşullar aranmaktadır. Ayrıca özel başvuru şartları da bulunmaktadır. Başvuru yapacak adayların başvuru şartlarını dikkatlice incelemesi önemlidir.

Beklenen Atamalar Gerçekleşti Beklenen Atamalar Gerçekleşti

MSB İŞÇİ ALIMI İŞKUR BAŞVURU ADIMLARI

-İlk olarak İŞKUR Başvuru Sayfası adresine gidin.

-TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın.

-İlgili şehri seçin ve "Kamu" iş yeri türünü seçin.

-İşyeri ünvanı kısmına "MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI" yazın.

-"Ara" butonuna tıklayarak ilanları görüntüleyin ve başvurunuzu yapın.

MSB İŞÇİ ALIMI BAŞVURU İŞKUR SAYFASI 2024

MSB 1.829 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI KADRO DAĞILIMI