Title of a News Article

Aslan açılışta sert konuştu...

 Saadet Partisi Karaköprü ilçe Belediye Başkan adayı Essum Saatçı Aslan'ın seçim bürosunun açılışı mitinge dönüştü.


Yaklaşan yerel seçimler öncesi Şanlıurfa'da seçim heyecanı giderek artıyor. 
Saadet partisi Karaköprü ilçe Belediye Başkan adayı Essum Saatçı Aslan bugün  seçim bürosunun açılışını yaptı.

Karaköprü Çevvik kuvvet bölgesinde ki seçim bürosunun açılışına CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, SP il Başkanı Niyazi Yanmaz ,SP Haliliye ilçe Belediye Başkan adayı Ecz. Mustafa Hekimoğlu ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Aslan"Karaköprü'yü Karaköprülüler yönetecek"

Seçim bürosun açılışında konuşan SP Karaköprü ilçe Belediye Başkan adayı Essum Saatçı Aslan, burada toplanan binden fazla kişiye hitaben bir konuşma yaptı. 
Açılışa gelen vatandaşları selamlayarak konuşmasına başlayan Aslan"Korkmuyoruz korkmayacağız yanımdasınız gücünüzü her zaman his ediyorum biz halkın belediye başkanı olacağız"ded.

 Karaköprülerle beraber Karaköprü’yü yönetmeye talip olduğunu ifade eden Aslan şunları ifade etti" Kadınlar yapamaz diyorlar bu kadın nerden çıktı diyorlar, Karaköprü halkı diyor ki Antep’in Fatma Şahini varsa Karaköprü’nün Essum’u var. Tam 116 bin seçmenin tamamının bacısıyım inşallah 116 bin nüfuslu Karaköprü’ye gümbür gümbür geliyoruz. İftiralara karnımız tok her şeye karnımız tok ben sizin bacınızım bütün halkın adayıyım bütün partilerin adayıyım inşallah herkesin desteği ile sesimizin ne kadar gür çıktığını herkes duyacak hep beraber Karaköprü Belediyesine halkla yürüyoruz. Kimse projeden bahsetmiyor, kimse ne yapacağından bahsetmiyor tutturmuşlar şunun adayı bunun adayı ama ben sizin adayınızım. Biz Karaköprü’ye elektrik sorununu çözmeye geliyoruz, sizin sesiniz olmaya geliyoruz, bodrumunu su basmayan Karaköprü’nün inşaatlarını yapmaya geliyoruz, susuz bir belediyecilikten kurtarmaya geliyoruz, hep beraber el ele belediyeye yürüyoruz inşallah. Karaköprü’nün sahibi Karaköprü halkıdır. Ses geliyor etraftan Göbeklitepe yılı diyoruz Göbeklitepe’nin merkezi Antep oluyormuş bu memleketin hiç mi sahibi yok Göbeklitepe Urfa’nındır."dedi.

Essum Saatçı Aslan'ın konuşmasının ardından CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Aziz Aydınlık ,Sp il Başkanı Niyazi Yanmaz da birer konuşma yaptılar 

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2019, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195