Title of a News Article

Ayşenur Ayhan, gençlerle referandumu konuştu

.

Ayşenur Ayhan, gençlerle referandumu konuştu
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan:“Akçakale’yi 16 Nisan’da Türkiye birincisi yapacağız”

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan, referandum çalışmaları kapsamında Akil Gençler Bayan Komisyonu üyeleriyle bir araya geldi. Ayhan, “Akçakale’yi 16 Nisan’da Türkiye birincisi yapacağız” dedi.

Mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak referandum mesaisini sürdüren Ayşenur Ayhan, Akçakale Akil Gençler Bayan Komisyonu üyeleriyle Akçakale Belediyesi Araç Parkı’nda buluştu. Katılımcılara referandumda oylanacak anayasa değişikliği paketindeki maddelere ilişkin bilgiler aktaran Ayhan, toplantıya katılan herkesten “evet” sözü aldı.

Ayşenur Ayhan, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede, Akçakale Akil Gençler Bayan Komisyonu ile ilçenin sorunları hakkında istişarelerde bulunduklarını belirterek, “İlçemizin gelişmesi, güzelleşmesi için neler yapılabilir bunları konuştuk. Öncelikli konumuz tabii ki 16 Nisan’daki referandumdu. Arkadaşlarımıza anayasa değişikliği paketini ve yeni hükümet sistemini anlattık. İnşallah arkadaşlarımız burada konuştuğumuz konuları çevrelerine de anlatacaklar” diye konuştu.

Günlerdir halka referandumda neden “evet” oyu verilmesi gerektiğini anlattıklarını belirten Ayhan, “Konuştuğumuz herkesten olumlu tepkiler alıyoruz. İnşallah 16 Nisan’da Akçakale’yi, çok yüksek bir ‘evet’ oyu oranı ile Türkiye birincisi yapacağız” şeklinde konuştu.

Akçakale Akil Gençler Bayan Komisyonu Başkanı Meryem Toktan da, ülkenin, devletin ve milletin huzuru, istikrarı için ellerinden gelen mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini ifade ederek, “Sonuna kadar ‘evet’ diyoruz. İnşallah referandumda sandıktan yüksek bir oranla ‘evet’ çıkacak. Bizim buna inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Ayşenur Ayhan, toplantı sonunda bayan katılımcılara çanta, çocuklara da oyuncak hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195