Akıllı Şehirler ve Belediyeler kongresine katılmak üzere bugün Ankara'ya giden Urfa Belediye Başkanları, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşerek birçok proje sözü aldılar.

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa gençliğine, bugün keseyi açan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yüzme havuzu, sosyal tesisler, halı saha gibi birçok proje sözü vererek finansman kaynağı olacağı sözünü verdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Dr. Halil Özcan, Gülender Açanal, Ahmet Akay, İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Cevheri, Halil Özşavlı ve AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan'larına eşlik etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül öncülüğünde, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşerek ilçeleri için birçok proje için söz aldıkları öğrenildi.