Title of a News Article

Hilvan'da Milli İrade ve Demokrasi nöbeti sürüyor

.

Hilvan'da Milli İrade ve Demokrasi nöbeti sürüyor
banner206

Hilvanlılar demokrasi nöbeti için, meydanları boş bırakmıyor.

15 Temmuz darbe girişiminin 18. gününde de meydanlardan çekilmeyen Hilvanlılar, Milli İradeye sahip çıkmak ve darbecilere karşı tepkilerini dile getirmek için Demokrasi Nöbetine devam etti.

100. Yıl meydanında toplanan halkla her akşam bir araya gelen Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Milli İradeye sahip çıkmak için Hilvan halkıyla Demokrasi Nöbetine devam edeceğiz dedi.

Diğer siyasi parti ve STK temsilcilerinin de desteklediği darbeye karşı başlatılan Demokrasi Nöbetinde 15 Temmuz gecesi darbeciler tarafından şehit edilenler için, her akşam toplanılan meydanda dualar okunup birlik ve beraberlik çağrısı yapılıyor.

Türkiye'nin anti demokratik girişimlerle önünün kapatılmak istendiğini ama geçmişiz izlerini taşıyan halkın buna müsaade etmeyeceğini söyleyen Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık;

21. yüzyılda yaşamamıza rağmen halen darbeci zihniyetiyle yaşayan ve ülkeyi felakete götürme çabasında olan düşünceye sahip insanlar var. Ancak bu memlekete emek vermiş, bu memleketin kalkınmasında büyük çabalar sarf etmiş, inançlı ve dürüst olan hiç kimse buna müsaade etmeyecektir. 15 Temmuz gecesi yapılan hain girişim karşısında bunu çok açık bir şekilde göstermiş halk, Türkiye'ye göz dikmiş olan herkese açık ve net bir mesaj vermiştir. Biz de burada üstümüze düşeni yapıyor ve memlekete sahip çıkma adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz' dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 20:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195