Title of a News Article

Özbucak: Mafya falan değiliz

.

Özbucak: Mafya falan değiliz
banner206

İşyeri önüne park edilen araçlardan da ücret aldığı iddia edilen Dostlar Otopark İşletmecisi Bekir Özbucak, “Bizim mafyalık falan yaptığımız yok, park edilmesi yasak olan işyerimizin önüne park edilen araçlardan ücret alıyoruz” dedi.

Atatürk Mahallesi’ndeki Millet Hanı arkası yer alan Dostlar Otopark, geçtiğimiz günlerde işyerinin önüne park eden araç sürücülerinden de ücret aldığı gündeme gelmişti. Bu olayla ilgili Dostlar Otopark İşletmecisi Bekir Özbucak’tan açıklama geldi. Ücret aldıkları için ‘mafya’ ile suçlanan Özbucak, “Ben mafya falan değilim, iş adamıyım, 4 tane işyerim var, maliye müvekkiliyim ve 25 yıldır da düzenli olarak vergimi ödüyorum” dedi.

Özbucak, vatandaşların işyerinin önüne araçlarını park ettiklerini ve bu nedenle otoparkının iş yapamaz duruma geldiğini vurgulayarak, “Bunun önüne geçebilmek adına parkımızın önüne araçlarını koyan sürücülerden ücret almaya başladık. Ancak buna bazı sürücüler tepki gösteriyor ama başka yapacak başka bir çaremiz yok. Bizler de sürücülerin buraya park ederek dükkanımızın giriş yerinin kapatılmasına karşıyız” diye ifade etti.

Samsat Kapı Meydanı bitişiğinde yer alan otopark çevresine Büyükşehir belediyesi tarafından hizmet yapılmadığını da belirten Özbucak, “Defalarca bu konuda Büyükşehir Belediyesine müracaat etmeme rağmen herhangi bir çalıma yapılmadı” diye kaydetti.

Özbucak, konuyla ilgili Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Can Hallaç ile görüştüğünü de ifade ederek, bu soruna çözüm beklediklerini söyledi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 16:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 7 yıl Önce

Bu nasıl açıklama böyle, özrü kabahatinden daha büyük:"Bizim mafyalık falan yaptığımız yok, park edilmesi yasak olan işyerimizin önüne park edilen araçlardan ücret alıyoruz." sen hangi kanuna dayanarak park edilmesi yasak yerden kazanç sağlıyorsun. Yasak yere park ettiyse kolluk kuvvetlerine haber verirsin gelir aracı çekerler. Öteki türlü senin yaptığına değnekçilik denir. Suçunu ikrar ettiğine göre yargıyı göreve davet ediyorum. Gereğini yapıp milletten haksız kazanç elde eden bu değnekçiye de gereken ceza verilsin.

Vatandaş
Vatandaş - 6 yıl Önce

Sen kimsin

SIRADAKİ HABER

banner195