Title of a News Article

Trafik canavarları iş başında…

.

Trafik canavarları iş başında…
banner206

Şanlıurfa’nın tanıtımı ve bisiklet kültürünü yaymak için bir araya gelen Urfa Bisiklet Topluluğu URBİT üyeleri, plakasız, ehliyetsiz ve ruhsatsız motosiklet sürücülerine sitem etti.

URBİT üyelerinin her Salı akşamı çıktıkları farkındalık turunda ehliyetsiz ve ruhsatsız motosikletlerle, bisikletli gruba dalarak bisiklet severlerin canına kast etmeye devam ediyorlar.

Hemen hemen her hafta sık sık karşılaştıkları bu durumdan şikayetçi olduklarını dile getiren URBİT Yönetimi ortak bir açıklama yaparak yetkililerden bu konuda yardım etmelerini istedi. URBİT yönetiminin yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdiler, “Şehir trafiğinde karşılaştığımız en büyük sorunlarından biri plakasız, ehliyetsiz ve ruhsatsız motosiklet sürücüleri. Bunlar zaman zaman bisikletlilerin yanından geçerken hız yapmaları, kazaya sebebiyet vermeleri, saygısız davranmaları. Sayıları o kadar fazla ki bunların trafik kurallarını ihlal ettiği gibi bizim gibi nice bisikletçi, yaya ve birçok sürücünün hayatını tehlikeye atmaktadırlar. Konuyla ilgili Şanlıurfa Valiliğinden ve İl Emniyet Müdürlüğünden bu konuda denetim yapmalarını talep ediyoruz.

Bu haftaki salı akşamı turunda ise motosikletle bisikletli guruba dalıp URBİT Yöneticilerinden Leyla Bural’a çarpıp kaçan iki şahısın görüntüleri:



Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2019, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195