Title of a News Article

Urfa bir fuara daha ev sahipliği yapacak

.

Urfa bir fuara daha ev sahipliği yapacak
banner206

Bu yıl Şanlıurfa'da dördüncüsü düzenlenecek olan Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı 17 Martta kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

TÜMSİAD ve START Fuarcılık işbirliğinde açılacak olan Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile ilgili basın toplantısı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçinin katılımlarıyla Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Basın toplantısında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade ve Start Fuarcılık Genel Müdürü Musa Öztürk'ün yanı sıra TÜMSİAD üyeleri katıldı.

Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarının gelişen Şanlıurfa'da yapılmasının inşaat sektöründe önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Başkan Çiftçi,  Büyükşehir Belediyesi olarak, Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte yürüttükleri ve  11 Nisan'da temelini atacakları Fuar Merkezinin de şehre büyük bir katma değer sağlayacağını belirtti.

 

"ESAS OLAN ŞANLIURFA HALKININ TAMAMININ ORTAK FAYDASIDIR"

"Şanlıurfa'mızın gelişimi ve kalkınması adına kim ne yaparsa yapsın Büyükşehir Belediyesi olarak onun yanında yer alırız" diyen Başkan Nihat Çiftçi, "Bizim için esas olan Şanlıurfa halkının tamamının ortak faydasıdır.  17 Mart Perşembe günü Şanlıurfa'mızda açılacak olan 4. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı şehrimiz açısından oldukça önemli. Fuara önemli iş adamları ve yatırımcıların da katılması Şanlıurfa'mız için bir fırsat. Bu fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasını sürdürdü.

Şanlıurfa'da Fuar Sektörünün gelişime açık bir alan olduğunu ve bu sektörü desteklediklerini ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi "Ticaret ve Sanayi Odası ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Fuar alanını Şanlıurfa'ya kazandırıyoruz. Ortak yürüttüğümüz proje tamamlandıktan sonra da fuar alanının yönetimini de birlikte yürüteceğiz. Dolaysıyla Şanlıurfa'mıza kazandırılacak olan fuar alanını herhangi bir firmaya verilmesi söz konusu değildir. Fuar organizasyonu anlamında da hiç bir firmaya söz yada vaat söz konusu değildir" dedi.

 

SADE, BAŞKAN ÇİFTÇİ FUAR ALANI İÇİN TAŞIN ALTINA GÖVDESİNİ KOYMUŞTUR

4. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarının 17 Mart Perşembe günü Şanlıurfa da açılacağını belirten TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade ise, " Fuar Merkezi ve fuar kültürü olmayan bir ilde 4. kez bu fuarın düzenlenmesine Büyükşehir Belediyesi ile birlikte TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi olarak öncülük ediyoruz. Fuar alanını şehrimize kazandırma adına geçmiş dönemlerde yaptığımız çalışmalar maalesef sonuçsuz kalmıştı. Fakat o dönemlerde bağımsız olarak seçilen ve Karaköprü Belde Başkanlık görevini yürüten aynı zamanda İller Bankasından gelen Belediye gelirinin az olmasına rağmen Başkan Nihat Çiftçi, fuar alanının Şanlıurfa'mıza kazandırılması için elini değil gövdesini taşın altına koyacağını belirttiğinde çok mutlu olmuştuk. Şanlıurfa'mıza fuar alanın kazandırılmasında büyük emekleri olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Başkan Nihat Çiftçi ve TÜMSİAD Başkanı Sadık Sade, 17 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek olan 4. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon fuarına tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142