Title of a News Article

Urfa'da on binlerce kişi sokağa döküldü

Urfa'da on binlerce kişi sokağa döküldü
banner206

Şanlıurfa'da on binlerce insan darbe girişimine karşı sokaklara döküldü. Ak Parti İl Başkanlığı ve Valilik önünde insanlar nöbet tuttu. 

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül eski Parti yöneticileri ile bazı yerel Gazeteciler tarafından yapılan sokağa çıkma davetinin ardından, kent merkezinde on binlerce insan 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı karşısında bulunan Ak Parti İl Başkanlığı ve Şanlıurfa Valiliği ve  kentin muhtelif bölgeleri önüne akın ettiler.

Ellerinde Türk bayrakları ve Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri bulunan vatandaşlar, sık sık tekbir getirdiler.

Ak Parti İl Başkanlığına Ak Parti Şanlıurfa milletvekili yanı sıra, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, Eski il genel meclis başkanı Mustafa Yavuz, Memursen il Başkanı İbrahim Coşkun çok sayıda STK Başkanı ile on binlerce insan akın etti.
Çoluk çocuk herkesimden insanların Akın ettiği meydanlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slaganlar attılar. Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Ali Cevheri burada bir konuşma yaptı. Darbe Girişimini kınayan Cevheri" bugün Türkiye karanlık bir gece yaşadı. Halkımızın Hükümetine sahip çıkması takdire Şahandır"  dedi. 


Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 01:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yıldız
Yıldız - 8 yıl Önce

Gün birlik beraberlik günüdür.Allah bu ülkeye zeval vermesin ALLAH bu milleti korusun.Bu günde sevinen varsa
Allah belalarini versin.Allah yardımcımız olsun.

SIRADAKİ HABER

banner195