Title of a News Article

Urfalı iş adamları bu toplantıda buluştu

.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin başkanlığında İstanbul’da yaşayan Urfalı iş adamlar ile toplantı yapıldı.

İstanbul Şanlıurfalılar Dayanışma Dernek Başkanı Av. Müslüm Kayacan’ın organizasyonu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli İstanbul’daki Urfalı iş adamları ile bir araya geldi. Toplantıya Şanlıurfalı İstanbul Vali Yardımcısı Bahattin Atçı, iş adamlarından Ethem Yasak, Mehmet Çavuş,  Hıdır Tepret, Kenan Altun, İsmail Yılmaz, Hüseyin Kuran, Faruk Bahçivan, Ramazan Bingöl, Nihat Kırmızı, Mustafa Dedecan, Mehmet Ali Fincan, Ahmet Yıpar, Ali Bozanoğlu, Yaşar Küçük, İbrahim Asoğlu, Ahmet Aloğlu, Mustafa Karan, Murat Bozanoğlu ve Mahmut Ön katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, toplantıda yaptığı konuşmada, iş adamlarına Urfa’ya yatırım yapmaları noktasında çağrıda bulundu.

Çiftçi, gittikleri her ilde hemşerileriyle bir araya geldiklerini belirterek, “Memleketimize yatırımınız olursa biz her zaman yanınızdayız. Tanıtım noktasında ortak hareket etme kararını alıyoruz. Çünkü biz hemşerilerimizle varız. Bizler bu emaneti şehrimiz adına, hemşerilerimiz adına taşıyoruz. Onlar adına hep birlikte bu şehri yönetelim. Bu şehrin değerleri çok fazla, avantajları çok fazla” dedi.

Toplantı daha sonra gündem ile ilgili sohbetin yapılmasıyla sona erdi.

İstanbul Şanlıurfalılar Dayanışma Dernek Başkanı Av. Müslüm Kayacan da, toplantıya katılan Başkan Çiftçi ile diğer ilçe belediye başkanlarına teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2017, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195