Title of a News Article

URFOD minik Alara için kampanya başlattı

URFOD minik Alara için kampanya başlattı
banner206

Şanlıurfa’da yaşayan SMA hastası Alara Şahbaz’ın tedavisi için gereken miktarın toplanması adına Şanlıurfa'da ki fotoğrafçılar bu sefer minik Alara için kampanya başlattı.
Pandemi nedeni ile sergi açamayan sanatçılar sosyal medyada çalışmalarından oluşan bir video hazırlayarak minik Alara için destek kampanyası başlattı.
Şanlıurfa’da yaşayan Güler ve Ersel Şahbaz çiftinin çocukları olan Alara’ya Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip1 hastalığı tanısı kondu.
Hastalığın tedavisi için 2,1 milyon avroya ihtiyaç duyuldu, kentte birçok kampanya da başlatılırken son olarak Urfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (URFOD) üyeleri, Alara’ya destek olmak amacıyla kendi eserlerinden oluşan bir fotoğraf sergisi açmaya karar verdi. Ancak yaşanan pandemi süreci nedeniyle sergi açamayarak, sosyal medyada kampanya başlatarak minik Alara için video hazırlayarak tedavi için gereken paranın bulunması için adım attılar.
Kampanyaya destek veren Şanlıurfa'lı fotoğraf sanatçılarından Halil Bereket'in ve URFOD üyelerinin destekleri ile kampanya başlattılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195