Title of a News Article

Vali Küçük güven verdi

Şanlıurfa Valisi İzzetttin Küçük, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ailesiyle birlikte oyunu kullandı. Seçim için Urfa’da tüm güvenlik tedbirlerini adlılarını belirten Küçük, herkesin rahatlıkla oy kullanabileceğini söyledi.

Vali İzzettin Küçük, Eşi Ayşe Küçük ve Oğlu İbrahim Küçük ile birlikte Rasim Polat İlköğretim Okulu’nda oy verme işlemini yaptı. 2084 nolu sandıkta oyunu kullanan Vali Küçük, “Secimler demokrasinin şölenidir” dedi.

Seçimin, demokrasinin en önemli günü olduğunu vurgulayan Küçük, “Biz Şanlıurfa olarak il ve ilçelerimizde, köylerimizde her türlü güvenlik tedbiri aldık. Tüm vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla huzur içinde hiç bir baskıya, engellemeye maruz kalmadan bugün oy kullanabilirler. Bende bugün ailemle beraber geldim oyumu kullandım. Bu bir şölendir biz ona göre yaşıyoruz. Bu coğrafyada seçimlerin düzgün, demokrasinin oluruna yakışır bir şekilde yapan ülkelerden biriyiz. Seçimin ilimize ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Vali Küçük, okul çıkışında yürümekte zorluk çekmesine rağmen gelip oyunu kullanan 80 yaşındaki Mahmut Yılmaz’ı tebrik etti.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195