Title of a News Article

Başkan Albayrak Halfeti o konu için sahaya indi...

Başkan Albayrak Halfeti o konu için sahaya indi...
banner206

BAŞKAN ALBAYRAK MERA VE HAYVANCILIK KONUSUNDA BÖLGENİN KALKINMASI İÇİN SAHADA...

Halfeti Belediye Başkanı Şeref ALBAYRAK; Ziraat Odası Başkanlığı ile Macunlu ve Gürkuyu muhtarlarının ev sahipliğinde gerçekleştirilen mera ve hayvancılığın desteklenmesi konusundaki toplantıda Halfetili vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Albayrak, yaşadıkları sorunları Halfetili hemşehrilerin ağzından dinleyerek "insanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışıyla çözüm arayışına girdi. Bölge halkıyla yapılan istişarelerde, yönlendirilen talepler ve öneriler tespit edildi. Bölgedeki mera ve hayvancılık sektörünü geliştirmeye yönelik somut adımlar atma amacını taşıyan bu buluşmada Başkan ALBAYRAK, vatandaşın isteklerine yönelik her türlü girişimin gerçekleştirileceğinin teminatını verdi. 

Toplantı sonrası gerçekleştirdiği basın açıklamasında Başkan ALBAYRAK; "Gürkuyu ve Macunlu arasındaki alanın mera olarak tescil edilmesi konusunda vatandaşlarımızın isteklerinin takipçisi olarak söz konusu alanda Halfeti Belediyesi olarak vatandaşlarımızın istemediği bir projeye müsade etmeyeceğiz… Bu bölgede hayvancılığın desteklenmesi için yetkili makamlardan gerekli izinler alınarak modern ahırlar ve hayvan pazarı yapılması konularında çalışmalarımızı hemen başlatacağız. Söz konusu alanı yine Macunlulu ve Gürkuyulu hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda kullanılmasını destekleyeceğiz." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195