Title of a News Article

Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne çiçek şelalesi...

Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne çiçek şelalesi...
banner206

Şanlıurfa'da, merkez Eyyübiye sınırları içerisinde yer alan Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin taleplerini yerine getiren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, başhekim Dr. Eyüp Şelli olmak üzere tüm hastane çalışanlarının takdirini topladı.

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi, gün gün revizyon yaşayarak yenileniyor. Yenilikçi Başhekim Dr. Eyüp Şelli yönetimindeki Devlet Hastanesi'ne bir destekte Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'tan geldi. Geçtiğimiz günlerde hastaneyi ziyaret ettiği öğrenilen Canpolat, gelen taleplere duyarsız kalmadı. 

Canpolat, Hastanenin yeşillendirme çalışmalarına destek vererek, hastane girişinde peydaj desteği sağladı. Bu kapsamda, Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne Başkan Canpolat talimat verildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise kısa bir zaman içerisinde hastaneye çiçek şelalesi projesi yaparak güzel bir görüntü kazandırmış oldu.  

Daha sağlıklı bir ortamın oluşması adına çalışmalarını aralıksız devam ettirdiklerini ifade eden Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Eyüp Şelli, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Sosyal medya hesabından teşekkürlerini ileten Başhekim Şelli şunları söyledi;

"Hastenemiz Bahçesine kurulan çiçek şelalesine desteklerinden dolayı @haliliye_bld  Başkanımız @mcanpolatnet ve park bahçe müdürlüğüne teşekkür ederim."

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2020, 12:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
burhan
burhan - 3 yıl Önce

eyyüp şelli abimizden ricam bir gün o yan tarafta bulunan camiye gidip dışarda abdest alsın. inanki ayak koyacak yer yüksek çok zorlanıyoruz kendisi yaşayıp görünce hak verecektir.
inşAllah eyyüp şelli abimiz abdest alma yerinde olan taşı kısaltır ve rahat abdest alırız emekleri için sağolsun şimdiden hastaneyi ayağı kaldırdı harik çalaışmalar yapıyor

SIRADAKİ HABER

banner195