Title of a News Article

Canpolat, tüm İslam aleminin Regaip Kandilini kutladı

Canpolat, tüm İslam aleminin Regaip Kandilini kutladı
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Regâib Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Regâib Kandilinin ibadet, dua ve iyiliğin arzu edildiği bir gece olarak tüm Müslümanlara ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Mehmet Canpolat, “Üç ayların ilk ayı, Recep ayının perşembeyi cumaya bağlayan ilk gecesi olan Regâib; anlam olarak gönlümüzden geçen istek ve arzuların adıdır” sözleriyle başladığı mesajında şunları kaydetti:

“Bu gece iyiliği, ihsanı, birlik ve beraberliği gönülden isteyeceğimiz ve Allah'tan dileyeceğimiz mübarek bir gecedir. Bu gece, olumsuz düşüncelerden ve kötülüklerden sıyrılıp gönlümüzü arındıracağımız bir gecedir. Haliliye Belediye Başkanı olarak gönüllerin bir arada olduğu, gönüllerin kin, haset ve nefretten uzaklaştığı bu gecenin tüm Müslümanlara ve insanlığa huzur, refah, sevgi getirmesini gönülden arzu ediyorum. Bu vesileyle Regâib Kandilinin ibadet, dua ve iyiliğin arzu edildiği bir gece olarak tüm Müslümanlara ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142