Title of a News Article

Haliliye Belediyesi konforlu yollar için çalışmalarını sürdürüyor

Haliliye Belediyesi konforlu yollar için çalışmalarını sürdürüyor
banner206

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Sırrın Mahallesinde yürüttüğü kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerdeki hummalı üstyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

İlçe genelindeki asfalt, sathi kaplama, stabilize, kilitli beton parke döşeme, yol açma, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, mahalle sakinlerinden tam not alıyor. Mahallelerde üstyapıyı iyileştirmeye yönelik çalışmalarını periyodik olarak yürüten ekipler, mahallelerin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda; yapılan incelemelerin ardından Sırrın Mahallesinde çalışmalara başlayan Fen İşleri ekipleri, kilitli beton parke döşeme çalışmasıyla sokakları güzelleştiriyor. Kısa süre içerisinde tamamlanması hedeflenen kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla, mahalle sakinlerine de daha konforlu ve ulaşımın büyük ölçüde kolaylaştığı yolların sunulması amaçlanıyor. 

Öte yandan, Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından merkez ve kırsal mahallelerdeki hummalı üstyapı çalışmalarının periyodik olarak sürdüğü belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195