Title of a News Article

Başkan Çiftçi vatandaşlarla bayramlaştı

Başkan Çiftçi vatandaşlarla bayramlaştı
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla ve belediye personeliyle bayramlaştı.

Karaköprü Belediyesi, Ramazan Bayramının ikinci gününde bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi programda ilçedeki vatandaşlarla ve belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Çiftçi’ye bayramlaşma programında Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Aksoy, Yeniden Refah Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Kasım Korkmaz ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Necmettin Cevheri Kültür Merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Nihat Çiftçi bayramlaşma programında gerçekleştirdiği konuşmada Karaköprü’yü geliştirmek ve en güzel hale getirmek için kolları sıvadıklarını vurguladı.

“Bu toprakları kanıyla sulayan ecdadımıza borcumuz var”

Konuşmasında Başkan Nihat Çiftçi, “Bugün Ramazan Bayramının yanında 11 Nisan Urfa’nın düşman işgalinden kurtuluş günüdür. Ecdadımız bize bu güzel vatanı bırakabilmek için kanlarıyla bu toprağı suladılar, onlara borcumuz var. Biz de onların evlatları olarak bu topraklara hizmet etmek, ecdadımıza borcumuzu ödemek için çalışıyoruz.

Karaköprü yepyeni bir sürece girmiştir. Artık Karaköprü’de insan odaklı, kalkınma odaklı bir belediyecilik olacaktır. Adalet ve huzur içerisinde güzel hizmetlere imza atılacağını size rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü biz Karaköprülülerin sesine kulak verdik, bizim derdimiz bu güzel ilçeyi geleceğe çocuklarımız için güzel taşımaktır. Bunu yapacağımıza inancınız tam olsun. Karaköprü’deki tüm vatandaşlarımızın, ailelerimizin bayramını tebrik ediyorum, programımıza katılımınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195