Title of a News Article

Urfa OSB'yi sel vurdu!

Urfa OSB'yi sel vurdu!
banner206

Şanlıurfa'da son birkaç günde etkili olan sağanak yağışlar bazı bölgelerde sel ve taşkınlara yol açtı. Organize sanayi bölgesinde şiddetli yağışlar nedeniyle kısa süreli sel felaketi yaşandı. Sele haruz kalan bazı fabrikalara OSB müdürlüğü ve ŞUSKİ ekipleri müdahale ederek olası faciaları önledi. 

Şanlıurfa OSB müdürü Osman Oktay, komuoyunu aydınlatma adına yaptığı paylaşımda 'an itibari ile Kriz masamıza ihbar edilen işletmelerdeki tüm olumsuz durumlara müdahale edilmiştir.' 

Kent genelinde yer yer etkili olan sağanak yağışlardan nasibini alan Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde 12 firma sel taşkınlara yakalandı. 

Bölge müdürlüğü ekipleri ile Şuski ekipleri koorideli bir şekilde hummalı bir çalışma yürüterek sel sularını firmalardan temizlediler.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın da yakından takip ettiği sel felaketi kayıpsız şekilde sonlandırıldı.

Yaşanan kısa süreli sel felaketi nedeniyle kriz masası kuruldu.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Osman Oktay, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"An itibari ile Kriz masamıza ihbar edilen işletmelerdeki tüm olumsuz durumlara müdahale edilmiştir. İlk andan itibaren Vali @hasansildak BŞB Başk V. @AVAHMETAKSOY ve ŞUSKİ Gen. Müd. @SaidGulluoglu63 desteklerini sunmuştur. Şükranlarımı arz ederim."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195