Title of a News Article

Bölgenin yükünü kaldıran proje hayata geçti

Bölgenin yükünü kaldıran proje hayata geçti
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Doğukent Mahallesine kazandırılan modern semt pazarını ziyaret ederken, buradaki vatandaşlar ve Pazar esnafı mahalleye kazandırılan semt Pazar için Başkan Baydilli’ye teşekkürlerini iletti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye kazandırdığı hizmet ve projelerle vatandaşların takdirini kazanıyor. Başkan Baydilli, Doğukent Mahallesine kazandırdığı ve hizmete açtığı modern semt pazarını ziyaret ederek pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara ve esnafla sohbet eden Başkan Baydilli yeni semt pazarının hayırlı olmasını diledi.

Vatandaşlar ve pazar esnafı mahalleye kazandırılan semt pazarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek mahalledeki önemli bir eksiğin giderildiğini belirttiler. Başkan Baydilli’ye daha önce ilettikleri semt pazarı talebi için anında çalışmalara başlandığını ve modern pazar yerinin mahalleye kazandırıldığını ifade eden vatandaşlar Başkan Baydilli’ye mahalleye kazandırdığı tüm hizmetler için teşekkür ettiler. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de vatandaşların bir talebini daha yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ederek yeni semt pazarının Doğukent Mahallesindeki vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Başkan Baydilli, “Doğukent Mahallemiz yeni konutlaşma alanlarıyla sürekli büyüme gösteren ve yeni ihtiyaçlar doğan bir yerleşkemizdir. Burada saha gezilerinde vatandaşlarımız bizden semt pazarı talep etti ve önemli bir ihtiyaç olduğunu gördük. Hemen yer tahsisi ve ihale işlemlerini gerçekleştirip modern semt pazarının inşaatına başladık. Allah’a şükür bu hizmetimizi tamamlayıp hizmete açtık ve bugün de burayı ziyaret edip vatandaşlarımızla bir araya geldik.

 

Modern semt pazarımız donanımıyla hem Pazar esnafımızın hem de vatandaşlarımızın rahatlıkla hareket edebileceği bir Pazar alanı olarak inşa edildi. Pazar kurulmadığı günlerde de kapalı otopark olarak vatandaşlarımıza hizmet verecektir. İnşallah yeni dönemde bu hizmetlerimiz artarak devam edecek ve Karaköprü’yü birlikte daha güzel yerlere getireceğiz” diye konuştu.

Başkan Baydilli Doğukent Semt Pazarı ziyaretinde vatandaşlarla sohbet edip talep ve şikâyetlerini de dinledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195