Title of a News Article

Şehit Ailelerini unutmayan Kaymakam...

Şehit Ailelerini unutmayan Kaymakam...
banner206
  Haliliye Kaymakamı  Ali Yılmaz beraberinde İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Seymen ve SYDV Müdürü Uğur Gönüllü ile birlikte şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya gelerek bayramlaştı. 

Kaymakam Ali Yılmaz ilk olarak terör gazisi olan Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, yine terörle mücadele gazisi Durak Burhan’ı evlerinde ziyaret ederek bayramlaştı. Daha sonra; terörle mücadele şehitlerimiz Ali Kılıç , Faysal Kurt ve Habip Şahin’in ailelerini ziyaret ederek bayramlaşan Haliliye Kaymakamı  Ali YILMAZ ziyaretinde; “Şehit Aileleri ve Gazilerimizle bayramlaşmak amacıyla bu programı düzenledik. Şehit aileleri ve çocukları devletin mukaddes emanetleridir. Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve refahı için canlarını seve seve veren şehitlerimizin hakkı ödenemez. Bu emanete sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bizler her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kurban Bayramı vesilesi ile şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin bayramlarını kutluyorum” dedi.

Şehit aileleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Ali YILMAZ dile getirilen sorunları bizzat not alarak, bu sorunların takipçisi olacağını ifade etti. 

Daha sonra; Sırrın Mahallesi Muhtarlığını ziyaret eden Kaymakam Ali YILMAZ ve beraberindeki heyet Sırrın Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarla bayramlaşarak bir müddet sohbet etti.




Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2017, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195