Title of a News Article

Urfalı siyasiler Ankara'daki gecede buluştu...

Urfalı siyasiler Ankara'daki gecede buluştu...
banner206

Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yıl dönümü başkent Ankara'da coşkuyla kutlandı. Şanlıurfa Vakfı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen gecede iktidar ve muhalif Urfalı siyasetçiler bir araya geldi. CHP'li Mahmut Tanal, düzenlenen gece ile ilgili AK Partili vekiller ve Yeniden Refah Partisi'nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini kazanan Mehmet Kasım Gülpınar ile aynı karede olan fotoğrafları paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

Kadim tarihi şehir Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun üzerinden tam 104 yıl geçti. 

Her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan Kurtuluş yıl dönümü, Ankara'da bulunan Şanlıurfa Vakfı tarafından da bir dizi etkinlikle kutlandı.

Necip Fazıl Kısakürek etkinlik salonunda Şanlıurfa Vakfı Başkanı Kemal Alataş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen gecede Urfalı sanatçı Zekeriya Ünlü ve şef Arif Çelik yönetimindeki Şanvak Türk Halk Müziği korosu ekibi birbirinden güzel şarkılar ve türküler seslendirerek davetlileri adeta mest ettiler. 

Geceye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, Emin Önen, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, eski milletvekilleri Zeynep Uslu, Gülender Açanal, Şanlıurfa Vakfı yöneticileri, İş adamı Mehmet Güneş ve Ankara'da bulunan Şanlıurfalılar katıldı.

Unutulmaz bir gecenin yaşandığı etkinlik sonunda emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 00:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195